ȚEAVĂ ȘI FITINGURI PPR FORMUL

PPR-ul este din ce în ce mai popular în ceea ce privește realizarea instalațiilor de apă sanitară sau a instalațiilor termice. Comparativ cu alte tipuri de țeavă (cupru, oțel) cele din PPR sunt mult mai ușor de manevrat, au calitați indiscutabile și, un lucru deloc de neglijat, sunt mult mai ieftine ceea ce le-a făcut să fie tot mai mult preferate de utilizatori dar și de instalatorii profesioniști.

FORMUL este una din cele mai importante companii producătoare și exportatoare de produse din PPR din Turcia. Compania a luat ființă în anul 1990 și, în prezent, pe lângă fabricația de componente ale sistemului PPR este producător și pentru toată gama de fitinguri din alamă din componența fitingurilor PPR.

Țeava și fitingurile din PPR sunt fabricate din PPR-C Tip 3 (PP Random Copolimer). Acest material este folosit în mod curent în instalațiile de apă potabilă sau instalațiile termice. Poate fi folosit și în sisteme de distribuție a diferite lichide (a se consulta tabelul cu rezistența la produse chimice).

Gama de produse din PPR cuprinde următoarele:

  • Țeava albă din PPR simplă (PN20), cu inserție din fibră compozită (PN20) sau cu inserție de aluminiu la mijloc (PN25)
  • Fitinguri din PPR
  • Armături din PPR
  • Accesorii pentru instalațiile din PPR

În mod curent PPR-ul oferit este de culoare albă dar, la cerere, se poate livra și în alte culori: verde, gri deschis, gri închis sau albastru.

Vezi video prezentare fabrică