close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Categorii produse

  Optimizator de putere

  Denumire: Optimizator de putere

  Producător: SOLAR EDGE

  Descriere:

  Optmizatorul de putere SOLAR EDGE este un convertizor CC/CC care se conectează la fiecare modul solar fotovoltaic, transformându-l astfel în modul inteligent. Optimizatoarele de putere SOLAR EDGE cresc producția de energie electrică a modulelor fotovoltaive prin monitorizarea permanentă a punctului de putere maximă (MPPT) a fiecărui modul în parte. În plus, optimizatorul de putere urmărește performanța fiecărui modul și comunică datele culese către platforma de supraveghere SOLAR EDGE pentru a asigura o mentenanță performantă cu costuri scăzute. Fiecare optimizator este echipat cu funcția SafeDC care reduce în mod automat tensiunea de CC a modulelor la un nivel de securitate când invertorul nu funcționează sau este întreruptă alimentarea cu CA de la rețea.

  Monitorizarea la nivel de modul a MPPT permite proiectarea unui sistem fotovoltaic flexibil, cu posibilitatea de a avea mai multe orientări ale modulelor aceluiași șir, șirurile să conțină diferite tipuri de module fotovoltaice, cu înclinări diferite sau cu lungimi diferite ale șirurilor.

  În sistemele fotovoltaice, fiecare modul are punctul de putere maximă care îi este propriu. În timpul utilizării, diferențele dintre module sunt invitabile. În sistemele care folosesc invertoare tradiționale, modulul cu putere mai mică reduce puterea tuturor modulelor din șir la nivelul acestuia.

  Cu sitemul SOLAR EDGE fiecare modul produce la putere maximă și sunt eliminate pierderile de putere datorate diferențelor dintre module.

  Cauzele care pot duce la difenețe de putere dintre module:

  • diferență de putere datorată toleranței de fabricație care poate fi de ±3%
  • murdărie, umbrire, frunze
  • îmbătrânire inegală a panourilor

  Video optimizator de putere


  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Refuz Accept