close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Categorii produse

  COMPACT LINE – chiller aer – apă CLINT

  Seria COMPACT LINE – cea mai buna alegere pentru un confort ideal in spatiile rezidentiale si comerciale – se imbogateste cu o noua linie de produse care utilizeaza agent frigorific ecologic R410A.

  Utilizarea acestui agent frigorific este un alt punct distinctiv care se adauga excelentei game COMPACT LINE, caracterizata prin:dimensiuni reduse, silentiozitate si utilizarea unui circuit hydraulic optimizat. Seria CHA/CLK reprezinta produsul ideal pentru aplicatii de tip rezidential si comercial datorita eficientei ridicate, avand suprafete de schimb termic reduse fata de unitatile care utilizeaza agenti frigorifici traditionali si datorita protectiei mediului inconjurator realizata prin functionarea cu cantitatii reduse de agent frigorific. Aceste echipamente, din ce in ce mai compacte si avansate din punct de vedere tehnologic va pot oferi confortul ideal pe toata perioada anului, indiferent de anotimp. Particularitatile tehnice de proiectare permit o folosire eficienta si imediata, precum si o remarcabila fiabilitate.


  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Refuz Accept