close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Categorii produse

  C&F Tehnics MAT – covor electric

  Denumire: C&F TEHNICS MAT

  Producător: C&F HOLDING

  Descriere:

  C&F TEHNICS MAT este un covor electric destinat încălzirii electrice prin pardoseală.

  Sistemul a fost proiectat pentru a fi utilizat într-o pardoseală cu gresie. Covorul este de aproximativ 4 mm grosime și poate fi inclus într-un strat de adeziv pentru gresie. Covorul electric este amplasat sub suprafața gresiei ceea ce scade timpul de încălzire a podelei și, de asemenea, face ca acest sistem să fie adecvat pentru camere care nu sunt ocupate permanent cum ar fi băi,  birouri, camere de joacă, etc.

  Funcționarea covorului electric poate fi gestionată cu ajutorul unui termostat care ține cont de perioada necesară de încălzire, astfel încât podeaua să fie întotdeauna la temperatura potrivită la momentul dorit.

  Covorul electric C&F TEHNICS MAT este disponibil în 22 de dimensiuni diferite, cu o suprafață de 0,75 ÷ 25 m². Deoarece cablul de încălzire se conectează prin intermediul capetelelor de pe saltea, cablul de alimentare este doar pe o parte și este invizibil asigurat prin intermediul unei conexiuni unice. Acest lucru înseamnă că o întoarcere la termostat nu este necesară.

  Covorul electric C&F TEHNICS MAT este garantat pentru durata de viață a pardoselii sub care este montat.


  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Refuz Accept