Gustul amar al calității proaste persistă mult timp după ce gustul plăcut al prețului scăzut a fost uitat.

Brian Tracy

Ludoterm, unul dintre jucătorii importanți de pe piața echipamentelor termice din România, și-a dobândit recunoașterea și renumele prin promptitudinea și eficiența cu care a răspuns tuturor cererilor și așteptărilor clienților săi, în toți cei 12 ani de existență.

În prezent domeniul de activitate al firmei Ludoterm constă în importul și comercializarea unei game variate de echipamente, utilaje și piese de schimb pentru instalații termice, gamă care se diversifică în permanență odată cu dinamica pieței.

Un al doilea domeniu de activitate a societății noastre sunt panourile fotovoltaice. În colaborare strânsă cu partenerii noștri CANADIAN SOLAR și SOLAR EDGE oferim sisteme complete de panouri solare fotovoltaice.

Totodată, datorită instruirii permanente a echipei Ludoterm în ceea ce privește noile produse apărute și a ultimilor tehnologii folosite pe piața europeană, dar și a colaborării cu peste 30 de furnizori din Europa, Ludoterm stă alături de clienții săi cu o ofertă profesionistă completă si de cea mai bună calitate.

În concluzie, cuvintele care definesc Ludoterm România sunt: promptitudine, eficiență, calitate, prețuri competitive, disponibilitate, experiență.

Array
(
    [type] => 8192
    [message] => mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
    [file] => /home/ludoterm/domains/ludoterm.ro/public_html/sources/libs/mysql.lib.php
    [line] => 3
)